5 KISAH KETAGIHAN VIDEO GAME YANG TRAGIS

5 KISAH KETAGIHAN VIDEO GAME YANG TRAGIS
Saluran Infotainment Paling Aktif Di Youtube, Video Menarik Pada Setiap Hari Isnin Sehingga Jumaat, 2 Video Sehari.

➔ Tonton Juga

🔥 Kupi Kupi Fakta : http://bit.ly/KKFKTA
🔥 Mini Dokumentari : http://bit.ly/MINIDOK
Kupi Kupi Seram : http://bit.ly/KKSERM

➔ Laman Sosial

🔥 Website : http://bit.ly/KKG0WEB
🔥 Instagram : http://bit.ly/KKG0IGM
🔥 Facebook : http://bit.ly/KKG0FB
🔥 Twitter : http://bit.ly/KKG0RT

——————————————————————————————-

✌ “Menarik Setiap Hari” ✌

——————————————————————————————-

✪ Carian Berkaitan ✪

5 KISAH KETAGIHAN VIDEO GAME YANG TRAGIS

17 thoughts on “5 KISAH KETAGIHAN VIDEO GAME YANG TRAGIS”

  1. Apa masalahnya dengan saya ni saya main GTA SA dan main Swamp Attack juga main Roblox tolong ampunilah aku😭

  2. Mobile legends boleh menyebabkan ketagihan..cara untuk menghindar…sorok phone…solat 5 waktu

  3. Seram Pula tgk hahahhaha DH la aku main lebih 12 jam maunya Tak barai hadap ps4 hadap game dlm fon, fon razer Sapa je yg Tak nak main game Kan huhuhu pastu Lyn tumblr

  4. btul…game zaman skrg bnyk yg bahaya…kawan sy smpai pinjam along nk main game kt kedai…main tembak2 baa itu…hujung dh kena ugut oleh along..bahaya kan..😂😂

  5. Aku boring kalau main game terusan terusan tanpa henti. Aku cepat boring dengan sesuatu game

  6. Sya pun penah bha tu main cyber cafe awal pagi lg jam 10pagi Buka sampai la jam 3am mula2 customer la sya lama2 Jadi penkerja Di sana pagi keja SBB jam 6pm mula la masa utk rest semua guna main game sampai esok dia tido cuma 2jam Saja Baru tu keja balik klu cuti Saja bukn 12jam bukn 24 bukn 48 jam dari umur sya 7 tahun sampai la umur sya 22 Masuk tahun kurang2 Suda sya main game sbb Kerja Suda sya time tu mmg kurus la sya makan pun tidak minum pun tidak tidak rasa mau makan minum kalah lg org yg puasa 1 Bulan nasib juga tuhan masih syg sya hidup masih sampai skrg amin sya bg kmu pendapat main game tu buli tapi jgn sampai lupa makan lupa minum sampai klu yg bersekolah tu kurang kan main game 😊

Comments are closed.